Alpina софтуер на скоростна кутия на BMW в Пловдив, чип тунинг на БМВ в Пловдив

 Alpina софтуер на скоростна кутия

Alpina софтуер на скоростна кутия е специален начин за тунинг на скоростна кутия на BMW. Говорим за абсолютно индивидуален и персонализиран софтуер, настроен за специфична комбинация от двигател и трансмисия. Това ще осигури перфектен баланс между мощност и комфорт. До известна степен адаптиран към стила на шофиране на водача (спортен или комфортен режим). Сега ние можем да предложим този специален тунинг на скоростната кутия от Alpina за вашето BMW и ще се насладите на изцяло ново изживяване с автомобила или джипа си. Ще откриете на какво още е способна колата ви.


В общи линии Alpina софтуер на скоростна кутия предлага оптимизиране на:

  • превключване на скоростите
  • по-бързо превключване
  • плавни смени на предавките
  • подобрена ефективност

Alpina е реномиран германски производител на тунинговани автомобили, базирани на модели на BMW. Разликата при тях е, че те тунинговат и подобряват двигател, шаси, спирачки, скоростна кутия … Целта им е да предлагат индивидуални решения за всеки, който иска кола с много възможности. За това и ние можем да предложим този софтуерен чип тунинг на скоростната кутия на всички собственици на BMW, тук в България. Работи се само с лицензиран софтуер и резултатите са гарантирани!

Тунинг на скоростна кутия с Alpina е възможен при BMW F – G  серия от 3.0 дизел и нагоре, както и при F – G серия 4.0 бензин нагоре. За повече въпроси и записване на час за чип тунинг, ви очакваме на телефон 089 7777 591.


 

Alpina софтуер на скоростна кутия