Ъпдейт на навигации и карти за BMW E - серия, Карти за навигация БМВ

Ъпдейт на навигации и карти за BMW E – Серия

Ъпдейт на навигации и карти за BMW E – Серия и ще сте сигурни, че имате картите за най-новите пътища, кръстовища, обновяване или ограничение на пътната скорост… Особено важно, когато пътувате в чужбина и не познавате пътните карти. За това пък имате навигация, в която трябва да сте сигурни, че имате най-новите карти. Само така ще си гарантирате наистина спокойно пътуване.

Навигациите за BMW Е – Серия са различни модели и сме ги описали по-долу, за да можете да откриете своя модел, ако не знаете с каква навигация сте. Предлагаме ъпдейти за всичките модели и услугата се извършва бързо и лесно. През годините са подобрявани и технологично разработвани, но тяхната функция си остава една и съща – да ни показват правилните пътища и по този начин да ни осигуряват спокойно предвижване, където и да сме.


Ъпдейт на навигация за BMW – MK1, MK2, MK3, MK4

Започваме с навигация MK1 системата, която е въведена през 1994 година в 7-ма серия, BMW вече предлага усъвършенствана GPS навигация с карти на CD-ROM. Тази система постави основата за подобрено потребителско изживяване в автомобила. По-долу ще видите и целият списък с видовете навигации и малко информация за всяка от тях.


  • MK1 (1994-1997): Първата навигационна система, въведена в 7-ма серия, използва карти на CD-ROM и предлага основни навигационни функции.
  • MK2 (1997-2000): Подобрена версия на MK1, също базирана на CD-ROM, с разширени функции и подобрен потребителски интерфейс. Вградена в 7-ма серия (E38) и 5-та серия (E39).
  • MK3 (2000-2003): Въвеждане на DVD технология, което доведе до по-бързо зареждане и по-подробни карти. Графичното представяне и потребителският интерфейс също са подобрени. Налична в 3-та серия (E46), 5-та серия (E39), 7-ма серия (E38) и X5 (E53).
  • MK4 (2003-2008): Още по-бърза обработка и подобрена графика, благодарение на DVD технологията. Системата MK4 предлага по-подробни карти, по-бързо изчисляване на маршрутите и като цяло подобрено навигационно изживяване. Вградена в 3-та серия (E46), 5-та серия (E39), 7-ма серия (E38), X5 (E53) и Z4 (E85/E86).

Ъпдейт на навигация за BMW – MASK

Навигация MASK  се използва в BMW E60/E61 (5 серия), E63/E64 (6 серия) и някои модели от серия 3 (E90). MASK е по-евтина алтернатива на CCC и предлага основни навигационни функции, радио и възпроизвеждане на CD/MP3. Разполага с по-малък екран и по-малко функции, но все пак е голям напредък в интеграцията на автомобилната и развлекателната технология.

Ъпдейти на навигация за BMW E MASK


Ъпдейт на навигация за BMW CCC (Car Communication Computer)

CCC (Car Communication Computer) се използва в BMW E60/E61 (5 серия), E63/E64 (6 серия), E90/E91/E92/E93 (3 серия) и други модели. Системата CCC комбинира навигация, развлекателни функции и информация за автомобила в един централен екран. Екрана е с размери 8,8 инча, навигация с твърд диск и възможност за възпроизвеждане на DVD. Това е първата система на BMW, в която е въведено управление iDrive.

Ъпдейти на навигация и карти за BMW E, Карти за навигация БМВ


Ъпдейт на навигация за BMW CIC (Car Information Computer)

CIC навигация се използва в BMW E60/E61 (5 серия), E63/E64 (6 серия), E90/E91/E92/E93 (3 серия), E70 (X5), E71 (X6) и други модели. CIC е значително подобрение спрямо предишните системи. Предлага по-бърза обработка, подобрен интерфейс, графика с висока резолюция и твърд диск за съхранение на карти и музикални данни. Също така поддържа разширени функции като USB портове, усъвършенствани Bluetooth функции и възможност за възпроизвеждане на външни медии.

Ъпдейт на навигации и карти за BMW E - серия, Карти за навигация БМВ


Също така предлагаме ъпдейт на навигация и карти за BMW F / G / I серии. Потърсете ни още днес и ще ви гарантираме, че ще стигнете до правилната дестинация!

Ъпдейт на навигации и карти за BMW E – Серия