Ъпдейт на навигации за BMW F G I CIC NBT EVO MGU,

Ъпдейт на навигация за BMW F / G / I – серия

Ъпдейт на навигация за BMW F / G / I – серия и продължавате своето пътуване спокойно до правилната дестинация. Навигацията се превръща по-скоро в необходимост, отколкото в екстра, тъй като на всеки му се налага да пътува по работа в страната или чужбина. Пътуваме за почивка или на гости. Без значение на къде, е важно да имате най-новите карти в навигацията си. За това можете да се доверите на екипа на Bimmer Code. Разполагаме винаги с най-новите и актуални карти за Цяла Европа. Ъпдейта на навигация става бързо и продължавате в правилната посока без притеснения. По-долу сме направили кратък списък с навигациите за BMW F / G / I серии, за да се ориентирате лесно коя е вашата навигация.


Някои от ключовите системи, използвани в BMW F и G серии са:

CIC (Car Information Computer) Въведен: 2008 г.

Използва се в BMW F20 (1 серия), F30 (3 серия), F10 / F07 (5 серия), F12, F13 (6 серия), F01 (7 серия), F25 (X3), F15 (X5), F16 (X6). CIC е значително подобрение спрямо предишните системи. Предлага по-бърза обработка на картите, подобрен интерфейс, графики с висока резолюция и твърд диск за съхранение на карти и музикални данни. Поддържа разширени функции като USB портове, усъвършенствани Bluetooth функции и възможност за възпроизвеждане на външни медии.

Ъпдейт на навигации за BMW F G I серия CIC, сервиз за ъпдейт на навигация на БМВ


NBT (Next Big Thing) Въведен: 2012 г.

Използва се в BMW F10/F11 (5 серия), F30/F31/F32 (3 серия), F20/F21 (1 серия), F25 (X3) и други. NBT системата внесе значителни подобрения в интерфейса и производителността. Предлага по-бързо и плавно потребителско изживяване, разширена гласова команда, мултимедийни функции и интегриран твърд диск за съхранение на карти и музика. Висока резолюция и подобрени графични изображения, които направиха навигацията още по-интуитивна.

Ъпдейт на карти за навигация за BMW F G I серия NBT


NBT Evo (Next Big Thing Evolution) Въведен: 2016 г.

Използва се в BMW F10/F11 (5 серия), F30/F31/F32 (3 серия), F15 (X5), F16 (X6), G30 (5 серия), G11 (7 серия) и други. NBT Evo е развитие на NBT системата с по-бърза производителност и подобрен интерфейс. Поддържа сензорен екран за управление чрез жестове и разширени възможности за свързване с Apple CarPlay. Системата интегрира BMW ConnectedDrive за иновативни онлайн услуги и приложения.Ъпдейт на навигации за BMW F G I, ъпдейт на карти на БМВ сервизи


MGU (Media Control Unit) – Интеграция на iDrive 7.0 и iDrive 8:

  • iDrive 7.0: Въведен през 2018 г. включва обновен интерфейс, адаптивен дисплей с висока резолюция, разширени възможности за връзка чрез BMW ConnectedDrive, OTA (Over-the-Air) ъпдейти и подобрена гласова команда.
  • iDrive 8: Въведен през 2021 г. представлява най-новото поколение на навигационните и развлекателните системи на BMW. Предлага още по-интуитивен интерфейс, подобрен изкуствен интелект за гласово управление и напълно персонализиран цифров дисплей.

Ъпдейти на навигации за BMW F G I CIC NBT EVO MGU,


Също така предлагаме и ъпдейт на навигация на BMW E серия и пълните актуални карти за цяла Европа.

Ъпдейт на навигация за BMW F / G / I – серия