Софтуерно отключване на CARPLAY

СОФТУЕРНО ОТКЛЮЧВАНЕ НА CARPLAY

Софтуерното активиране на Apple CarPlay за вашия BMW е бърз и ефективен начин да интегрирате любимите си iOS приложения директно в навигационната система на автомобила. Независимо дали използвате навигационни приложения, слушате музика или изпращате съобщения, CarPlay ви предоставя удобно и безопасно изживяване на пътя.


При кои навигационни системи може да се активира CarPlay?

Apple CarPlay може да бъде активиран при следните BMW навигационни системи:

NBT Evo (Next Big Thing Evolution): Въведен през 2016 г., използван в модели като F10/F11 (5 серия), F30/F31/F32 (3 серия), F15 (X5), F16 (X6), G30 (5 серия), G11 (7 серия) и други.

MGU (Media Control Unit): Включва iDrive 7.0 и iDrive 8, които са налични в най-новите модели от сериите G и I.

Основни предимства на CarPlay за BMW:

Интуитивен интерфейс: Apple CarPlay предлага потребителски интерфейс, който е познат и лесен за използване. Това ви позволява да използвате приложенията си без усилие, като същевременно минимизирате разсейването.


Гласови команди чрез Siri: С CarPlay можете да използвате Siri, за да изпращате съобщения, да извършвате обаждания, да пускате музика и да получавате указания, без да отклонявате погледа си от пътя.


Навигация с Apple Maps, Google Maps и Waze: Използвайте любимото си навигационно приложение, за да получавате точни указания и информация за трафика в реално време.


Музика и аудио: Насладете се на вашите плейлисти, подкасти и аудиокниги от Apple Music, Spotify и други аудио приложения директно през CarPlay.


Съобщения и обаждания: Лесно изпращайте и получавайте съобщения, както и извършвайте обаждания, без да се налага да докосвате телефона си.


Подобрена безопасност: Всички функции на CarPlay са създадени така, че да намалят разсейването и да подобрят безопасността ви на пътя. Интуитивният интерфейс и гласовите команди ви позволяват да останете фокусирани върху шофирането.

Софтуерно отключване на CARPLAY