Партньорство

Мечтал ли си някога да отключиш пълния потенциал на своя BMW, без да напускаш дома си? С нашите иновативни дистанционни кодирoвки тази мечта сега става реалност! Независимо дали караш класически модел от серия E, се наслаждаваш на спортните серии F или G, или преживяваш бъдещето с иновативен модел от серия I – нашите дистанционни кодирoвки обхващат всички серии на BMW. Всяка функция, която желаеш, може да бъде удобно активирана от вкъщи.

Ние го правим лесно за теб! Всичко, което ти е необходимо за кодирането, се предоставя и инсталира от нас. Ти не трябва да се грижиш за нищо друго, освен да имаш на разположение подходящия кабел.

5.1 Support

Занимавате ли се с кодиране на BMW автомобили във Вашата компания? Искате ли да предложите на клиентите си най-доброто обслужване, като се възползвате от експертни знания и първокласна поддръжка? Тогава сте на правилното място!

Нашето предложение за Вашата компания:

Обширна поддръжка: Ние Ви предлагаме професионална подкрепа по всички въпроси, свързани с кодирането на BMW. Независимо дали трябва да преодолеете технически предизвикателства или просто се нуждаете от второ мнение – нашият опитен екип е на Ваше разположение.

FSC кодове за всяко изискване: Купете FSC кодове от нас за актуализации на навигационни карти, CarPlay отключвания и много други системи. Нашите кодове са надеждни и Ви позволяват бързо и лесно да активирате желаните функции.

Партньорство